ЛексАрт предоставя награди в стажантска програма Fulbright

Стажантска програма Fulbright

ЛексАрт предоставя награди в стажантска програма Fulbright

Стажантска програма Fulbright
Едната от мисиите на ЛексАрт е да подкрепя младите, талантливи и амбициозни юристи, които са си поставили за цел освен да имат отлични теоретични познания, но и да придобият така ценните практически правни умения. Щастливи сме да споделим с вас, че за втора поредна година ЛексАрт ще предостави две награди на двама отличени участници от стажантска програма Fulbright към СРС и СГС, които ще получат безплатни обучения по избор от нашата годишна програма.

Ако все още не сте взели решение дали стажантската програма на Fulbright да бъде част от кариерните ви цели за предстоящата академична година , ще споделим вас няколко причини, които си струва да обмислите.

1. Ако искате да приложите на практика натрупаните през годините в университета теоретични знания, стажантската програма е идеалният начин да придобиете практически правни умения.

2. Стажът ще ви предостави безценната възможност да общувате със изявени съдии, от които да почерпите личния им опит и професионалния знания. Не на последно място ще имате възможността да зададете всичките си въпроси и да участвате във вълнуващи дискусионни правни теми.

3. Както добре знаем университетът за жалост не е мястото, на което може да изградите професионални умения и етика. Внимание! Стажантската програма на Fulbright ще ви помогне и в тази насока, като под ръководството на изключителни юристи ще развиете така ценните умения като прецизност, отговорност и увереност.

4. Участие в стажантската програма и вписването й в автобиографията ви ще бъде оценено високо от всеки бъдещ работодател.

Ако проявявате интерес към програмата “Fullbright” към СРС и СГС, можете да получите повече информация на:

https://srs.justice.bg/bg/14075?fbclid=IwAR2anJDa-tHPghBRXoYHvr_4YPg2VVYEvM92jUO76NAyerTCrKAlMn-lVes
както и на фейсбук страницата:
https://www.facebook.com/FulbrightBulgariaSRCandSCC/

Бъдете активни в своето професионално развитие!