Новини

важно съобщение COVID19
Новини
Важно съобщение

Важно съобщение! Уважаеми колеги,Предвид извънредната обстановка в страната, обученията:– „Подготовка за конкурс за младши съдии, младши прокурори и младши следователи“– Модул 1: Разглеждане и решаване на гражданскоправни казуси– Модул 2:

Прочети още »
Стажантска програма Fulbright
Новини
ЛексАрт предоставя награди в стажантска програма Fulbright

ЛексАрт предоставя награди в стажантска програма Fulbright ЛексАрт подкрепя младите и амбициозни юристи, които желаят да придобият практически правни умения, както и да задълбочат познанията си относно българската правораздавателна система.

Прочети още »

Публикации

въззивното производство, съгласно законовата уредба на гражданския процесуален кодекс и съдебната практика
Публикации
Какво трябва да знаем за въззивното производство, съгласно законовата уредба на гражданския процесуален кодекс и съдебната практика?

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА ВЪЗЗИВНОТО ПРОИЗВОДСТВО, СЪГЛАСНО ЗАКОНОВАТА УРЕДБА НА ГРАЖДАНСКИЯ ПРОЦЕСУАЛЕН КОДЕКС И СЪДЕБНАТА ПРАКТИКА? Част I I. Какво се случи с уредбата на Гражданския процесуален кодекс, в

Прочети още »
Анкета за студенти по право и младши адвокати
Публикации
Анкета

Анкета Като млад и динамичен екип, ние непрестанно търсим предизвикателствата в проектите си, защото вярваме, че това е пътят към успеха. Помогнете ни да отговорим максимално на вашите очаквания като

Прочети още »